Praktisk Info

 • REGLER PÅ PLADSEN

  Det er strengt forbudt at blokere nødudgange og passager, skubbe og mase (specielt foran scenerne), crowdsurfe, stagedive, kaste med øl og andre objekter.

  Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

 • MÅ IKKE MEDBRINGES PÅ PLADSEN

  Mad og drikke
  Der må ikke medbringes mad og drikke på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder.

  Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen.

  Stole, telte m.m. 
  Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager.

  Grill og brug af åben ild
  Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

  Paraplyer
  Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer på pladsen af sikkerhedsmæssige årsager. I tilfælde af regn kan der købes regnbeslag på pladsen.

  Foto og video
  Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering ved at kontakte os.

  Narkotika
  Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

  Dyr
  Det er ikke tilladt at medbringe dyr på pladsen.

 • BILLETTER/ARMBÅND

  Pladsen er delt op således at gæsterne med både Standard-, og Guldbilletter har adgang op foran scenen. Der er dog mange færre gæster i Guldområdet så derfor er adgang til scenen meget mere tilgængelig.

  Standardbilletter giver adgang til pladsen, hvor alle kan færdes.

  Hvorimod Guldbilletter giver adgang til Guldområdet samt til pladsen, hvor gæsterne med standardbilletter fester. Guldbilletterne giver også adgang til fri blød bar i barerne i Guldområdet, dog må drikkevarerne ikke tages med ud i Standardområdet.

  Der er kun adgang til de forskellige områder for personer med gyldig billet, som er omvekslet til armbånd ved indgangen. Gæsterne med Standardbilletter får ikke noget armbånd.

  Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Hvis du vælger at forlade For Evigt festpladsen efter din billet er scannet, kan du ikke komme ind igen på den samme billet.

  Du kan købe et udgangsarmbånd til 50,- kr. ved udgangen, hvis du gerne vil ind igen (gælder kun standard billetter ,da de ikke får et armbånd ved indgangen. De 50,- kr. er for ekspeditions gebyr).

  Billetter kan ikke ombyttes til kontanter eller til anden slags type billet, så husk at købe den korrekte billet fra starten.

 • VAGTER

  Du møder vores vagter på eventdagen. Sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale, som er uddannede til at hjælpe dig i alle tænkelige situationer.

 • FØRSTEHJÆLP

  Der er et veluddannet førstehjælpskorps fra Røde Kors til stede under hele arrangementet.

 • BØRN

  Børn er velkommen, og børn under 7 år har fri entre sammen med en voksen. Vi opfordrer dog til at der ikke er børn og unge på pladsen efter kl. 20.00.

 • HANDICAP

  Har du behov for at have en handicaphjælper med på pladsen, så kan hjælperen få en gratis standard billet ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

  Der vil naturligvis også være handicaptoiletter på pladsen.

 • KUNSTNERE

  Ved Line Up kan der forekomme ændringer, men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt prøve at finde erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line Up.

 • DANKORT

  Det er muligt at hæve kontanter på pladsen.

 • EVENTS LOKATION

  Rødovre Rådhusplæne
  2610 Rødovre

 • Transport og parkering

  Kommer du i bil til For Evigt er der rig mulighed for at parkere ved Rødovre Centrum, der ligger under 5 minutters gang fra festivalpladsen, hvor der er flere tusinde gratis parkeringspladser.
  Vi anbefaler dog at i lader bilen stå derhjemme og tager cyklen, hvor der ligeledes er massevis af cykelparkeringsmuligheder ved Rødovre Centrum. Alternativt er der rigtig gode forbindelser til festivalen med offentlig transport, linierne 13, 132, 6A, 9A, 161, 200S og 848 stopper under 5 minutters gang fra Rødovre Rådhusplæne

  Kommer du fra Jylland eller Fyn, så har vi indsat busser der kører direkte fra Århus, Fredericia og Odense til festivalen. Billetter kan købes på: http://www.ticketmaster.dk/artist/for-evigt-hip-hop-billetter/978904?camefrom=spot_for_evigt_hip_hop_2017&tm_link=tm_homeA_2_f9

  (Bemærk dette kun gælder for For Evigt Hip Hop)

 • Kort over pladsen

 • Hittegods

  Hvis du er en af de uheldige så ring på telefon 31373749 eller kig forbi kontoret på adressen: Gunnekær 28, 2610 Rødovre i tidsrummet 10 – 14.

 • Opbevaring

  Der er desværre ingen muligheder for opbevaring af hverken jakker, tasker eller andre genstande.

 • KONTAKT

  Mail: Kontakt@forevigt.eu
  Tlf.: 31 15 50 50